joi, 26 mai 2011


Heeeeeeeeeeeeeeeeeei!


Nu am mai postat,ce`i drept,nu am mai avut asa mult timp,dar promit ca vacanta asta voi bombarda blogul cu articole(sper eu bune).Pana atunci,pentru cei care nu ma cunosc,am lasat mai sus o poza si ma gasiti pe FaceBook cu acelasi nume->Dexy Cullen :)


5 comentarii:

  1. Pentru Tupeist:

    Dupa modul de exprimare,esti decat un om redus si frustrat care nu cauta altceva,decat razbunare.Pentru ce,nu stiu,tu sti mai bine.Chiar si asa nu inteleg de ce oamenii au treaba unii cu altii.Si nu inteleg rostul jignirilor daca pana la urma toti sfarsim in acelasi mod,in acelasi loc.
    Atata timp cat asta este blogul meu,n-am decat sa pun poze si cand stau pe W.C.Nu inteleg unde vrei sa ajungi cu asta.
    Si daca sunt urata,ce?Traiesc cu tine in casa?NU!Si sincer,imi doresc sa nu mai traiesc in acelasi univers cu cei ca tine,dar nu se poate,deci conformeaza`te.Apropos de asta,sa`mi dai si mie o poza cu tine sa vad tu cat de carismatic esti.
    And last but not least,macar eu scriu ceva pe blog si nu doar citesc ca mai apoi sa critic chiar daca n-am inteles nimic,din moment ce intri pe blogul meu si mai si lasi comment,spune destule despre tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "Tupeist"

    "Marsh in rasa matii de handicapat daca te mai aud o data ca mai zici ceva de Dexy iti rup capatana aia fara creier"

    :) Iesi Akas

    RăspundețiȘtergere
  3. Tu ,tupeistule.. vezi ca e concert Salam la tine in oras, ia gelu' , fa-ti freza , pune auru' "pa" tine si vezi-ti de programul tau obisnuit . Nu incerca sa pari destept vizionand un site , ca .. daca nu intelegi , tot tu pierzi . Take care si vezi-ti de drum :-h
    P.S. : Expresia "Fă" vine din mahala !

    RăspundețiȘtergere